Maui-jim-hoofd-1

Maui Jim zonnebrillen

Aloha! Deze Hawaiiaanse groet klinkt als u belt met Maui Jim, een zonnebrillenmerk waarvan de roots liggen op dit zonnige eiland. Al sinds 1980 zet het hele zonnige collecties op de brillenmarkt, wat natuurlijk niet zo gek is: als u ergens een zonnebril nodig zult hebben, dan is het wel op Hawaii! De zonnebrillen zijn dan ook van superieure kwaliteit.

Maui Jim heeft een speciaal glas ontwikkeld dat niet alleen schittering filtert, maar ook zorgt voor intensere kleuren waardoor u superscherp zicht ervaart. Dit PolarizedPlus2 glas is sinds het begin ook nog eens flink verbeterd, waardoor de zonneglazen een natuurlijk zicht geven en u niet eens merkt dat u een zonnebril draagt. Tegelijkertijd bieden de glazen u een goede bescherming, waardoor ze hoog scoren op functionaliteit.

It's all about the view, maar dit wil niet zeggen dat de monturen geen aandacht krijgen. De omlijsting van de brillenglazen is net zo mooi afgewerkt als de glazen zelf. Er wordt dan ook weleens gezegd dat als u eenmaal een Maui Jim zonnebril gedragen heeft, u nooit meer anders wilt... Zelf ervaren? Kom langs!  

Zonnebrillen van Maui Jim


Top