stork-opticien-slide-hfd-contactlenzen-2-weeks

ACUVUE® OASYS® twee weeks contactlenzen

We knipperen per dag zo'n 11.000 keer. Het is daarom ook van groot belang dat de contactlens die u draagt bijdraagt aan beter zicht, maar zeker ook aan een comfortabel gevoel. De ACUVUE® OASYS® contactlenzen geven verlichting aan vermoeide ogen en laten het aanvoelen alsof u helemaal geen lenzen draagt. Kom langs bij Opticien Stork uit Amsterdam voor meer informatie over deze twee weeks contactlenzen.

De ACUVUE® OASYS® lenzen zijn uitermate geschikte voor iedereen die op zoek is naar een ultra-gladde en zijdezachte contactlens. Uw oogleden glijden zo moeiteloos over de lens heen, wat ervoor zorgt dat u een uitstekend kijkcomfort ervaart.

Brengt u veel tijd door achter de computer, in verwarmde ruimten of in ruimtes waar de airconditioning lang aanstaat? Ook dan zijn de ACUVUE® OASYS® contactlenzen uitermate geschikt. U draagt de contactlenzen overdag en in een periode van 14 dagen. Daarna worden de contactlenzen vervangen voor een nieuwe set.

UV-straling

Niet alleen kunt u deze lenzen voor een langere periode dragen, ze absorberen ook nog eens UV-straling. Zo zijn uw ogen altijd beschermt tegen de felle stralen van de zon.

Meer informatie

Voor meer informatie over de twee weeks contactlenzen ACUVUE® OASYS® bent u van harte welkom bij Opticien Stork uit Amsterdam. Onze opticien staat voor u klaar en vertelt u graag meer. 

Acuvue Oasys lenzen bij Opticien Stork in Amsterdam

Top