Atelier-Collectie-Silhouette-Stork-Opticiens

De Silhouette Atelier Collectie bij Opticien Stork in Amsterdam

Een unieke uitdrukking van individualiteit, zo kan de Atelier Collectie van Silhouette omschreven worden. De collectie die zowel voor heren als dames is straalt passie en een verfijnde levensstijl uit. De kostbare materialen en het voortreffelijke vakmanschap geven deze modellen een tijdloos karakter. Bij Opticien Stork in Amsterdam Oost kunt u terecht voor deze elegante brillencollectie.

Elk dames- en herenmontuur uit de collectie wordt met de hand vervaardigd uit kostbare materialen. Bovendien is iedere bril uniek en veelzijdig, zoals u dat van Silhouette kunt verwachten.

Zuiver 18-karaats goud

De heren en damesmonturen uit de Atelier Collectie veranderen randloze brillen in een persoonlijk juwelier. U kunt kiezen uit zuiver 18-karaats goud, in geel, wit of rosé. Dit edelmetaal voegt een stukje exclusiviteit toe aan het verfijnde uiterlijk van de brillen.

Authenticiteit vormt de rode draad door deze collectie van Silhouette. Dit bewijzen ook de brillenglazen uit de collectie. De glazen hebben vrouwelijke elegante vormen voor de damesmonturen en karaktervolle, klassieke vormen voor de heren.

De randloze modellen uit de Atelier Collectie van Silhouette bieden u als brildrager oneindig veel mogelijkheden om uw eigen stijl te creëren en uit te dragen. Wilt u de collectie bekijken? U bent van harte welkom bij Opticien Stork in Amsterdam Oost.

De Silhouette Atelier Collectie bij Stork Opticien in Amsterdam

Lees meer over onze brillen


Top